وصيت نامه حضرت آيت الله سيد علي قاضي طباطبائي رحمة الله عليه


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
به وبلاگ من خوش آمدید امید وارم از مطالب دینی مذهبی که حقیر مطالعه وجهت مطالعه شما عزیزان در وب سایت قرار داده ام بهره مند باشید از خداوند ارزوی توفیق تمام مسلمین خصوصا شیعیان علی ع را دارم
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود





وصيت نامه حضرت آيت الله سيد علي قاضي طباطبائي رحمة الله عليه
نویسنده : محمدرضا عباسیان 09148023199
تاریخ : پنج شنبه 10 ارديبهشت 1394

عبد عاصي : حضرت آيت الله بهجت (ره) از زبده ترين تلامذه آيت حق مرحوم آيت الله قاضي(ره) مي فرمودند : شب قبل از وفات آقاي قاضي ، كسي خواب ديده بود كه تابوتي را مي برند كه رويش نوشته شده بود « توفّي وليّ الله » ؛ فردا ديدند آقاي قاضي وفات كرده است .  

چهارم يا ششم ربيع الاول امسال ، هفتاد سال مي شود كه روح مطهر و منور يكي از نوادر و نوابغ سيروسلوك الي الله به جانب حق تعالي و عالم قدس به طيران درآمده و از اين خراب آباد به وادي بقاء رجعت كرده است .  

سالروز عروج ملكوتي عارف كامل مكمل ، موحّد عظيم الشان ، سيد العرفاء المتاخرين ، علامه دهر ، فقيه اهل البيت عليهم السلام ، انسان العين و عين الانسان ، حجة الحق و العرفان و التوحيد و سيد السند للتجريد ، آيت الله سيد علي قاضي طباطبايي قدس الله روحه العزيز بر رهروان و محبين اين ابرمرد محيط علم و عمل و تقوا تسليت باد .   

در وبلاگ طريق الي الله به كرّات مطالبي در خصوص زيست نامه و شيوه عملي و علمي اين عارف شهير منتشر شده است كه دوستان خواننده مي توانند به بخش بايگاني وبلاگ مراجعه فرمايند .  

بدين مناسبت ، متن وصيت نامه مرحوم آيت الله قاضي (ره) را با هم مروري مي كنيم . باشد كه نكات و تذكرات اين عبد صالح درگاه حق ، آويزه گوشمان گردد و ما هم اهل علم و عمل و تقوا بشويم .  

بسم اللّه الرحمن الرحيم
 الحمد اللّه الذى لا يبقى إلا وجهه، و لا يدوم إلاّ ملكه و الصلاة و السّلام على خاتم النبيّين الّذي هو البحر و الأئمة الأطهار من عترته جواريه و فلكه صلّى الله عليه و عليهم ما سلك سلكه و نسك نسكه  

و بعد: وصيّت از جملۀ سنن لازمه است، و بندۀ عاصى على بن حسين الطباطبائى چندين مرتبه وصيت‌نامه نوشته است، و اين وصيت كه مورخ كه روز چهارشنبه دوازدهم صفر سنه هزار و سيصد و شصت و پنج  ١٣۶۵  است، ناسخ همۀ آنهاست. و اين وصيّت‌نامه دو فصل است: يك فصل در امور دنيا، فصل ديگر در امور آخرت است. مقدّم داريم ذكر دنيا را چنان‌كه حقّ تبارك و تعالى در خلقت و ذكر، آن را مقدّم داشته است.
پس مى‌گويم كه: وصىّ و جانشين بنده در امور دنيا علويّه محترمه امّ ابيها دختر بزرگم، كه ديانت و عدالتش درست است؛ معزّى اليها وصى است كه كارهاى بنده را بعد از وفات به دستيارى نور چشمان: ميرزا محمد تقى و ميرزا مهدى حفظهما اللّه بجا بياورد، هرچه علويه بگويد، ايشان و غير ايشان قبول نموده اعتراض ننمايند. . . 

 
فصل دوم در امور آخرت است و عمدۀ آنها توحيد است؛ خداى تعالى مى‌فرمايد:

إِنَّ اَللّٰهَ لاٰ يَغْفِرُ أَنْ يُشْرَكَ بِهِ وَ يَغْفِرُ مٰا دُونَ ذٰلِكَ لِمَنْ يَشٰاءُ
و اين مطلب حقيقتش به سهولت به دست نمى‌آيد. و از اولادهاى بنده كسى تا حال مستعدّ تعليم آن نديده‌ام، و از رفقاء هنوز وصى امور آخرتى معيّن نكرده است كه شما را به پيروى او امر كنم. عجالتا اين شهادت را از بنده تحمّل نمائيد.
شهد أن لا إله الا اللّه وحده لا شريك له، كما شهد اللّه لنفسه و ملائكته، و أولو العلم من خلقه، لا إله إلا هو العزيز الحكيم، إلها واحدا، أحدا، صمدا، لم يتّخذ صاحبة و لا ولدا.
و لا شريك له في الوجود، و لا في الألوهية، و لا في العبوديّة.

و اشهد اللّه سبحانه، و ملائكته، و أنبيائه، و سماءه، و أرضه، و من حضرني من خلقه، و ما يرى و ما لا يرى، و اشهدكم يا أهلي و إخواني على هذه الشهادة. بل كلّ من قرأ هذا الكتاب و بلغه شهادتي و أتخذكم جميعا شاهدا. و أشهد أن محمدا عبده و رسوله جاء بالحق من عنده و صدق المرسلين.
و أن أوصياءه من عترته اثنا عشر رجلا أوّلهم أمير المؤمنين علي بن أبي طالب، و آخرهم الإمام المنتظر القائم الحق، و أنه في هذه النشأة حياته حياة جسدية، و أنه سوف يظهر و يظهر دين الحق صلّى اللّه عليه و عليهم اجمعين.
و أشهد أن البعث حق، و النشور حق، و كلّما جاء به رسول اللّه او قاله أوصياؤه صلى اللّه عليه و عليهم حقّ لا ريب فيه.
أسأل اللّه الموت على هذه الشهادة و هو حسبنا جميعا و نعم الوكيل و الحمد للّه ربّ العالمين.   
وصيت‌هاى ديگر: عمدۀ آنها نماز است. نماز را بازارى نكنيد، أول وقت بجا بياوريد با خضوع و خشوع، و اگر نماز را تحفظ كرديد همه چيزتان محفوظ مى‌ماند. و تسبيحۀ صديقه كبرى سلام اللّه عليها، و آية الكرسى در تعقيب نماز ترك نشود. اين اهمّ واجبات است.
در مستحبات تعزيه‌دارى و زيارت حضرت سيد الشهداء را مسامحه ننمائيد، و روضه هفتگى و لو دو سه نفر باشد، اسباب گشايش امور است. و اگر از اول عمر تا آخرش در خدمات آن بزرگوار از تعزيت و زيارت و غيرهما بجا بياوريد هرگز حق آن بزرگوار أدا نمى‌شود. و اگر هفتگى ممكن نشد دهۀ أول محرم ترك نشود.
ديگر آنكه (اگرچه اين حرف‌ها آهن سرد كوبيدن است ولى بر بنده لازم است بگويم) اطاعت والدين، حسن خلق، ملازمت صدق، موافقت ظاهر با باطن، ترك خدعه و حيله، تقدم در سلام، نيكوئى كردن با هر بر و فاجر (مگر در جائى كه خدا نهى كرده)اين‌ها را كه عرض كردم و أمثال اينها را مواظبت نمائيد. . . اللّه اللّه اللّه كه دل هيچ‌كس را نرنجانيد.
تا توانى دلى بدست آور            دل شكستن هنر نمى‌باشد  

ديگر آنكه از جمله قروض پنجاه تومان است كه مال الوصيت عليّين رتبت، حاج سيد قريش قزوينى است و بعد از ايشان به حاجى إمام قلى رسيده است. و از حاجى امام قلى بوالد حقير رسيده است (رضوان الله عليهم اجمعين) . اين وجه بايد در دست كسى كه اهليت آن را داشته باشد برسد كه در دهه محرم از فائده شرعيۀ آن عزادارى بكند. چيزى از آن به روضه‌خوان برسد نه به چاى و قهوه و أمثال آن صرف شود. و اگر شخصى ديگرى را معين كردم در حاشيۀ همين وصيت‌نامه مى‌نويسم.  
امضاء و مهر
عن تقرير الاحقر على بن حسين الطباطبائى  
 
 
شهد بذلك سيد هاشم ؛ بسم الله الرحمن الرحيم هذه الورقة صحيح معتبره و وصيه اعلي 
شهد بذلك عباس هاتف القوچاني ؛ بسم الله الرحمن الرحيم ؛ قد صحيح اسطر في الورقة يدي 
الله مقامه بما رقم في الورقة تاييد محققه لدي الاحقر الجاني جمال الموسوي الگلپايگاني 
الاحقر الجاني الاحقر عبدالنبي عراقي - صحيح است .  
 
... وصي طريقه من جناب حجة الاسلام آقا شيخ عباس مجتهد قوچاني است . و وجه مرحوم حاج سيد قريش قزويني كه پنجاه تومان است به معظم له داده شود .  
و عن تقرير الاحقر علي بن حسين الطباطبائي 
 
 
 
عبد عاصي : نكته اول : طبق فرمايش آيت الله بهجت(ره) خصوصيات ولي خدا و استاد كامل در طريقه معرفت نفس بايد مانند مرحوم قاضي باشد . نكته دوم : سيروسلوك و معرفت نفس بر اساس تذكرات مرحوم قاضي از همين اعمال و رفتار و سكنات اطراف مان است . نكته سوم : عزاداري سيدالشهدا عليه السلام در سيرالي الله يك اصل است . معناي عزاداري يعني سياه پوشيدن و پوشاندن و روضه خواني و اشك ريختن و ضجه زدن و به سر و سينه زدن و اطعام كردن . نكته چهارم : اعتماد مرحوم قاضي به چهار نفر از بزرگان علم و عمل . نكته پنجم :  مي شود همين الآن هم با استمداد از روح اين بزرگوار ، سيروسلوك داشت . ( به مطالب قبلي درباره ايشان مراجعه فرماييد ) نكته ششم : نمونه مُهر و امضاي مرحوم قاضي و تصوير مخطوط وصيت نامه ايشان در سايت كنگره آيت الله قاضي موجود مي باشد .  
بروح ملكوتي و منور مرحوم حضرت آيت الله سيد علي قاضي طباطبائي(ره) الفاتحه مع الصلوات



|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








تبادل لینک هوشمند

.متشگرم از خداوند ارزوی توفیق برایتان دارم






آمار مطالب

:: کل مطالب : 633
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 1

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 2
:: باردید دیروز : 34
:: بازدید هفته : 190
:: بازدید ماه : 493
:: بازدید سال : 3751
:: بازدید کلی : 92446

RSS

Powered By
loxblog.Com